40 BON LLOC40 BON LLOC40 BON LLOC

Elaboració

Talleu a quadres petits els alls i el pernil ibèric. Daureu en una paella els alls amb l’oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia. A la mateixa paella, fregiu el pernil durant 5 minuts i, tot seguit, incorporeu-hi el vinagre durant 5 minuts a foc lent. Prepareu una varietat d’enciams, afegiu-hi la sal al gust i incorporeu-hi la barreja anterior. Decoreu-ho amb ametlles triturades, julivert i un parell de tomates cherry i serviu-ho tot seguit.

Elaboración

Cortar a cuadros pequeños los ajos y el jamón ibérico. Dorar en una sartén los ajos con el aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia. En la misma sartén, freír el jamón durante 5 minutos y, seguidamente, incorporar el vinagre durante 5 minutos a fuego lento. Preparar una variedad de lechugas, añadir la sal al gusto e incorporar la mezcla anterior. Decorar con almendras trituradas, perejil y un par de tomates cherry y servir acto seguido.

 

Production

Cut the garlic and ham into small squares. Brown the garlic in a pan with Territori del Sénia millennium olive oil. In the same pan, fry the ham for 5 minutes. Then add the vinegar and simmer for 5 minutes. Prepare a variety of chopped lettuce leaves, salt to taste and add the mixture from before. Garnish with crushed almonds, parsley and a couple of cherry tomatoes. Serve immediately.