32 CAN VICTOR32 CAN VICTOR32 CAN VICTOR

Elaboració

Salsa de tomata. Talleu a daus la tomata i a làmines l’all i sofregiu-ho amb un raig d’oli. Afegiu-hi sucre, rectifiqueu-ho de sal i aromatitzeu-ho amb l’alfàbrega. Tapenade. Despinyoleu les olives i xafeu-les bé fins obtenir un puré, afegiu-hi oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia, salpebreu-ho i barrejeu-ho tot. Amanida. Talleu la pasta fil·lo a quadrats. Bateu el rovell de dos ous amb una mica de sucre i amb un pinzell pinteu la pasta fil·lo. Espolseu les llavors de rosella per sobre i col·loqueu-hi la pasta en un motlle petit, coeu-ho al forn durant 4 minuts a 180º C. Llagostins. Poseu un grapat de sal a la planxa i damunt els llagostins amb la cua endins i afegiu-hi més sal. Deixeu-los coure 4 minuts, doneu-los una volta i coeu-los 4 minuts més. Han de quedar poc fets. Per servir, en una safata poseu la salsa de tomata a la base, damunt el cistell de pasta fil·lo amb la fulla de roure i ruca. Amaniu-ho amb l’oli i decoreu-ho amb germinats. Poseu els llagostins en forma de flor i amaniu-los amb un raig d’oli. Finalment, decoreu-ho amb el tapenade.

Elaboración

Salsa de tomate. Cortar a dados el tomate y a láminas el ajo y sofreír con un chorro de aceite. Añadir azúcar, rectificar de sal y aromatizar con la albahaca. Tapenade. Deshuesar las aceitunas y pisarlas hasta obtener un puré, añadir aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia, salpimentar y mezclar todo. Ensalada. Cortar la pasta filo en cuadrados. Batir la yema de 2 huevos con un poco de azúcar y con un pincel pintar la pasta filo. Sacudir las semillas de amapola por encima y colocar la pasta en un molde pequeño, cocer al horno durante 4 minutos a 180º C. Langostinos. Poner un puñado de sal en la plancha y encima los langostinos con la cola adentro y añadir más sal. Dejar cocer 4 minutos, dar la vuelta y cocerlos 4 minutos más. Deben quedar poco hechos. Para servir, en una bandeja poner la salsa de tomate en la base, encima la cesta de pasta filo con la hoja de roble y rúcula, aliñar con el aceite y decorar con germinados. Poner los langostinos en forma de flor y aliñar con un chorrito de aceite. Finalmente, decorar con el tapenade.

 

Production

Tomato sauce. Dice the tomatoes and thinly slice the garlic. Saute with a drizzle of olive oil. Add sugar, salt to taste and flavour with basil. Tapenade. Destone the olives and crush into a puree. Stir in Territori del Sénia millennium olive oil and season. Salad. Cut the filo pastry into squares. Beat 2 egg yolks with a little sugar and glaze the pastry. Sprinkle the poppy seeds on top. Place the pastry in a small round mould and bake at 180º C for 4 minutes. Prawns. Put a handful of salt on the griddle and add the shrimps. Sprinkle more salt on top. Cook for 4 minutes, turn over and cook for a further 4 minutes. They should be lightly cooked. Serve the tomato sauce as a base, place the filo pastry basket on top with oak leaf lettuce and rocket. Season with oil and garnish with bean sprouts. Place the shrimps in a flower shape and dress with a little more oil. Finally, garnish with the tapenade.