35 COM TU35 COM TU35 COM TU

Elaboració

Bulliu les patates fins que estiguin cuites, poseu-les a la Thermomix amb una nou de mantega i un polsim de pebre roig i tritureu-ho 8 minuts a 80º C, reserveu-ho. En una paella amb una mica d’oli fregiu la ceba i el carbassó, quan estigui a mitja cocció afegiu-hi el sucre i deixeu-ho fins que quedi un punt caramel·litzat, llavors afegiu-hi una cullerada de postres de pasta de nyora i remeneu-ho 3 minuts. Passeu el contingut de la paella a un got de túrmix, tritureu-lo i deixeu-lo refredar. A continuació, talleu i marqueu el polp i la sèpia en una paella amb oli, fins que quedi un punt torradet. Per muntar el plat, poseu la patata a la base, a sobre poseu-hi els talls de polp i sèpia, el tarter i un polsim de sal de Maldon. Fiqueu el cibulet per donar-li frescor i regueu-ho amb oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia.

Elaboración

Hervir las patatas hasta que estén cocidas, ponerlas en la thermomix con una nuez de mantequilla y una pizca de pimentón y triturar 8 minutos a 80º C y reservarlo. En una sartén con un poco de aceite freír la cebolla y el calabacín, cuando esté a media cocción añadir el azúcar y dejar hasta que quede un punto caramelizado, entonces añadir una cucharada de postre de pasta de ñora y remover 3 minutos. Pasar el contenido de la sartén a un vaso de túrmix, triturar y dejar enfriar. A continuación, cortar y marcar el pulpo y la sepia en una sartén con aceite, hasta que quede un punto tostado. Para montar el plato poner la patata en la base, encima poner los trozos de pulpo y sepia, encima el tarter y un poco de sal Maldon. Poner el cebollino para dar frescura y regar con aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia.

 

Production

Boil the potatoes until they are cooked. Put them in the Thermomix with a knob of butter and a pinch of paprika. Blend for 8 minutes at 80° C and set aside. Fry the onions and courgette in a little oil. When half cooked, add the sugar and caramelize. Then add a teaspoon of Ñora paste and stir for 3 minutes. Pour into a cup, blend and leave to cool. Now cut and sear the octopus and squid in a pan with oil until golden brown. Place the potatoes on a dish; lay the pieces of octopus and squid on top. Dress with the sauce and a little Maldon salt. Add the chives for freshness and drizzle with Territori del Sénia millennium olive oil.