41 EL CAÇADOR41 EL CAZADOR41 EL CAÇADOR

Elaboració

Bulliu les patates pelades i tallades a quadrets fins que estiguin cuites i reserveu-les. Talleu el porro a rodanxes, fregiu-lo amb mantega fins que estigui cuit i reserveu-lo. Poseu una cassola al foc amb la crema de llet i la mantega, i quan estigui fosa traieu-la del foc i poseu-hi les patates i el porro. Després, tritureu-ho amb el túrmix, passeu-ho pel xinès i proveu el punt de sal. Guardeu-ho en calent. Agafeu un tros de plàstic film i unteu-lo amb oli per què no s’apegui l’ou, casqueu l’ou i poseu-lo dins del plàstic, afegiu-hi una mica de sal i feu-hi un nus perquè l’ou no pugui sortir. Escalfeu una cassola amb aigua i quan comenci a bullir poseu el saquet de plàstic amb l’ou 1 o 2 minuts, traieu-lo i reserveu-lo. Poseu la maltodextrina de tapioca i una mica de sal en un bol, poseu-hi oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia i mescleu-ho fins que quedi com la textura d’unes migas. Poseu la Parmentier calenta en el plat fons, traieu l’ou del sac de plàstic amb molt de compte i poseu-lo al centre del plat. Després, col·loqueu-hi les migas d’oli, la ratlladura de trufa i el fetge, marcat prèviament per la planxa.

Elaboración

Hervir las patatas peladas y cortadas en cuadritos hasta que estén cocidas y reservar. Cortar el puerro en rodajas, freírlo con mantequilla hasta que esté cocido y reservar. Poner una cazuela en el fuego con la crema de leche y la mantequilla y cuando esté fundida sacar del fuego y poner las patatas y el puerro, después triturar con el túrmix, pasar por el chino y probar el punto de sal, guardar en caliente. Coger un trozo de plástico film y untarlo con aceite para que no se pegue el huevo, cascar el huevo y ponerlo dentro del plástico, añadir un poco de sal y hacer un nudo para que el huevo no pueda salir. Calentar una cazuela con agua y cuando empiece a hervir poner el saquito de plástico con el huevo 1 ó 2 minutos, sacar y reservar. Poner la Maltodextrina de Tapioca y un poco de sal en un bol, poner aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia y mezclar hasta que quede como la textura de unas migas. Poner la Parmentier caliente en el plato hondo, sacar el huevo del saco de plástico con mucho cuidado y ponerlo en el centro del plato, luego colocar las migas de aceite, la ralladura de trufa y el hígado marcado previamente en la plancha.

 

Production

Boil the peeled, diced potatoes until tender and set aside. Cut the leek into slices, fry in butter until cooked and set aside. Put the cream and butter in a pan. When melted, remove from the heat and add the potatoes and leeks. Then blend with the mixer, drain with a China cap and salt to taste. Keep warm. Take a piece of plastic wrap and smear it with oil to stop the egg from sticking. Now crack the egg into the plastic, add a little salt and tie a knot to stop the egg from leaking out. Heat a pan with water and when it begins to boil, put the plastic bag in it for 1 or 2 minutes. Remove and set aside. Put the Tapioca Maltodextrin and a little salt in a bowl. Stir in Territori del Sénia millennium olive oil until it has a bread crumb like texture. Put the hot parmentier into the bowl, carefully remove the egg from its plastic bag and serve in the middle of the bowl. Then place the ‘oil crumbs’, grated truffle and previously seared liver.