10 FÀBRICA DE SOLFA10 FÁBRICA DE SOLFA10 FÁBRICA DE SOLFA

Elaboració

En un bol, escalfeu la nata fins que arribi a punt d’ebullició i, llavors, escaldeu la cobertura del xocolate i barrejeu-ho bé fins que quedi una crema. Incorporeu-hi el cacau en pols i remeneu-ho. Quan s’hagi refredat la barreja, incorporeu les clares d’ou i reserveu-ho. Ompliu un sifó les tres quartes parts i poseu-li una càrrega. Ompliu quantitat suficient en una copa, regueu amb oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia i afegiu-hi unes escates de sal de Maldon. Finalment, poseu una fulla de menta fresca com a decoració.

Elaboración

En un cazo, calentar la nata hasta que llegue al punto de ebullición y, entonces, escaldar la cobertura del chocolate y mezclar bien hasta que quede una crema. Incorporar el cacao en polvo y remover. Cuando se haya enfriado la mezcla, incorporarle las claras de huevo y reservar. Llenar un sifón las tres cuartas partes y ponerle una carga. Rellenar cantidad suficiente en una copa, regarlo con aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia y añadir unas escamas de sal Maldon. Finalmente, poner una hoja de menta fresca para decoración.

Production

In a saucepan, heat the cream until it reaches boiling point. Then melt the chocolate and mix well until creamy. Incorporate the cocoa powder and stir. When the mixture has cooled, add the egg whites and set aside. Fill a soda bottle 3/4 full and add a charge of gas. Serve in a glass. Pour on Territori del Sénia millennium olive oil and add a few flakes of Maldon salt. Finally, decorate with a leaf of fresh mint.