42 L’ERA42 L’ERA42 L’ERA

Elaboració

Talleu el filet a medallons igual que l’albergínia i passeu-ho tot per la planxa. Per altra banda, feu una vinagreta amb l’oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia, amb el romer, el pebre, la sal i el vinagre de Mòdena. Per a la guarnició, feu un puré amb la patata i un raig d’oli, i coeu els espàrrecs a la planxa. Per a la presentació del plat, alterneu capes de filet de porc ibèric i albergínia, i guarniu el plat amb el puré de patata i els espàrrecs verds. Finalment, poseu la vinagreta per damunt.

Elaboración

Cortar el filete a medallones al igual que la berenjena y pasarlo todo por la plancha. Por otra parte, hacer una vinagreta con el aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia, con el romero, la pimienta, la sal y el vinagre de Módena. Para la guarnición hacer un puré con la patata y un poco de aceite, y cocer los espárragos a la plancha. Para la presentación del plato, alternar capas de solomillo de cerdo ibérico y berenjena, y adornar el plato con el puré de patata y los espárragos verdes. Finalmente, poner la vinagreta por encima.

 

Production

Cut the loin into medallions and slice the aubergine. Place onto a preheated griddle and allow to cook. Make a vinaigrette with Territori del Sénia millennium olive oil, rosemary, pepper, salt and balsamic vinegar. Serve by alternating layers of the Iberian pork and aubergine. Accompany with mash potato and a little oil, and cook the asparagus on the grilldle. Dress with the vinaigrette.