29 LES ALGUES29 LES ALGUES29 LES ALGUES

Elaboració

Mousse de xocolate. Fiqueu la gelatina amb aigua freda a rehidratar. Munteu la nata i mentrestant foneu el xocolate al bany maria. Bateu els ous a punt de cinta i mescleu tots els ingredients i poseu-los en una mànega. Fiqueu al motlle la mescla i congeleu-la per donar forma. Crumble de sal de Maldon. En un recipient fiqueu la mantega a daus, el sucre, la farina d’ametlla, la farina i la sal. Mescleu tots els ingredients i amb film de cuina fiqueu-ho al frigorífic perquè es refredi (mínim 4 hores). Després, talleu-ho a daus o rallat amb un ratllador. Finalment, amb paper sulfurat, coeu-ho al forn a una temperatura de 160º C fins que quedi sec. Caramel d’oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia. Després de fondre el sucre Isomalt al foc, agafeu un broquet rodó i banyeu-li la punta per formar una pel·lícula. Tot seguit, fiqueu l’oli per donar forma de llàgrima. Si s’ha de guardar, feu-ho amb oli fins al moment de servir.

Elaboración

Mouse de chocolate. Poner la gelatina con agua fría a rehidratar. Montar la nata y mientras tanto fundir el chocolate al baño maría. Batir los huevos a punto de nieve, mezclar los ingredientes y ponerlos en una manga, poner en el molde la mezcla y congelar para dar forma. Crumble sal Maldon. Poner la mantequilla a dados, el azúcar, la harina de almendra, la harina y la sal, mezclarlo todo y con film de cocina meterlo en el frigorífico a enfriar (mínimo 4 horas). Después, cortarlo en dados o rallarlo con un rallador. Finalmente con papel sulfurizado cocer al horno a una temperatura de 160ºC hasta que quede seco. Caramelo de aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia. Después de fundir el azúcar Isomalt al fuego, coger una boquilla redonda y bañar la punta para formar una película. A continuación poner el aceite para dar forma de lágrima. Si se ha de guardar, guardarlo con aceite hasta el momento de servir.

 

Production

Chocolate Mousse. Place the gelatin in cold water to rehydrate. Whip the cream and meanwhile melt the chocolate in a bain marie. Beat the eggs until stiff, mix the ingredients and put in a piping bag. Transfer to the mould and freeze for shaping.Maldon salt Crumble. Put the diced butter, sugar, flour, almond flour and salt in a bowl and mix together. Cover with plastic wrap and put in the fridge to cool (minimum 4 hours). Then dice or grate with a grater. Finally bake at 160° C on baking paper until dry. Territori del Sénia millennium olive oil caramel. After melting the Isomalt sugar, dip in the tip of a round nozzle to form a film. Then add the oil to form a teardrop shape. If not to be served immediately, store with oil.