06 PAU06 PAU06 PAU

Elaboració

En una paella amb oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia ben calent i una mica de sal, marqueu una suprema d’abadejo a foc viu. Reserveu-la. Netegeu les cocotxes d’abadejo i ofegueu-les en una cassola amb oli temperat afegint 5 o 6 grans d’all laminat. Amb un moviment circular constant, provoqueu que es lligui l’oli amb la gelatina de les cocotxes, corregiu-ho de sal i afegiu-hi el julivert. Salteu les verduretes, prèviament tallades just per acompanyar el plat. Emplateu, posant les cocotxes al pil-pil formant la base del plat, a sobre poseu-hi la suprema d’abadejo prèviament finalitzada al forn a 180º C durant 4 minuts, i les verduretes i cloïsses a la planxa decorant amb les flors al seu gust.

Elaboración

En una sartén con aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia bien caliente y un poco de sal, marcar una suprema de bacalao a fuego vivo. Reservar. Limpiar las cocohas de bacalao y rehogarlas en una cazuela con aceite templado añadiendo 5 ó 6 dientes de ajo laminado. Con un movimiento circular constante, provocar que se ligue el aceite con la gelatina de las cocochas, corregir de sal y añadir el perejil. Saltear las verduritas, previamente cortadas justo para acompañar el plato.

Emplatar, colocando las cocochas al pil pil formando la base del plato, encima la suprema de bacalao previamente finalizada al horno a 180º C durante 4 minutos, y las verduritas y almejas a la plancha decorando con las flores a su gusto.

Production

Sear the suprème of cod in a preheated pan with Territori del Sénia millennium olive oil and a little salt. Set a side. Clean the cod cheeks and sauté in a pan with warm oil and 5 or 6 cloves of sliced garlic. Stir in a constant circular motion so that the oil bonds with the cheek gelatin. Add some salt and the parsley. Sauté the previously chopped vegetables to accompany the dish. Finish off the cod in the oven for 4 minutes at 180º C.

Serve the cod on a base of cheeks al pil pil as the base, and finally add the vegetables and grilled clams with flowers to decorate as desired.