04 Racó del Port04 Racó del Port04 Racó del Port

Elaboració

En una cassola gran amb oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia, sofregiu l’all, el julivert i la tomata. Quan el sofregit estigui avançat, afegiu-hi una culleradeta de farina, un polsim de colorant, pebre roig dolç i sal. A continuació, poseu el caldo de peix. Quan arranqui a bullir, afegiu-hi les patates tallades a làmines i el peix. Deixeu-ho coure durant deu o quinze minuts. En el moment de servir poseu una mica d’ametlla picada per damunt.

 

Elaboración

En una cazuela grande con aceite de olivos milenarios del Territorio del Sénia, sofreír el ajo, el perejil y el tomate. Cuando el sofrito esté avanzado, añadir una cucharadita de harina, una pizca de colorante, pimentón dulce y sal. A continuación, poner el caldo de pescado. Cuando empiece a hervir, añadir las patatas cortadas en láminas y el pescado. Dejar cocer durante diez o quince minutos. En el momento de servir, poner un poco de almendra picada por encima.

 

Production

In a large saucepan with Territori del Sénia millennium olive oil, fry the garlic, parsley and tomato. When the sauce is ready, add a teaspoon of flour, a pinch of colouring, sweet red pepper and salt. Then add the fish stock. Bring to the boil and add the sliced potatoes and fish. Cook for ten to fifteen minutes. When serving, sprinkle some chopped almonds on top.